tirsdag 19. juni 2012

Vinylstaver,Fliser og farger.

 Vi har fått inn dette fine kork gulvet fra Golvabia på jobben,det er kork i bunn å vinyl overflate,det er varmt å gå på å like lett å legge som laminat,men kjenner att det er struktur i gulvet,noe som gjør det litt mere "ekte":). Blir ikke noe hvit oljet parkett nei, med tre gale hunder å to barn må vi ha noe som tåler litt.
 Gulvet skal vi ha i stua, å kansje på soverommene å loftstuen oppe.
 Endelig kom flis prøvene fra bella.no,endelig å endelig,tok bare to dager..Men det var to laaange dager, jeg elsker dem:) så klart er jo jeg å Morten helt uenige om hvem som var finest da,men det ordner seg for snille jenter:) flisene finnes i 45x45 og 60x60.
 Flisene er gjennomfargede betong fliser.Fargen på disse heter semento.
 Denne fargen er litt mørkere å geter grafite.
 Har malt kjøkken bordet å slag benken ett nytt strøk,blir som ny:)
 Vi har bestemt oss for å ha en beiset brun farge på huset,med hvit pynt, da kommmer pynten frem til sin rett.
 Snekkerene satte opp ringmuren til sålen i går, så i morgen kommer rørleggern.
 Sov godt<3

tirsdag 5. juni 2012

Planlegging av Grue på kjøkkenet..

 Her kommer den nyeste kjøkken tegningen, med mitt vakre grue forslag, hadde ikke tenkt til å blogge om dette,men må jo vise deg kjersti;) Har vært hos min kjære onkel å sett på tegelsten i dag:)  (til å mure peisen å pipa inn med)
Tror kansje jeg syntes den var litt for rød...Men vi får se, det ble pluttselig brå bestemt i går att vi skulle flytte pipa inn på kjøkkenet for å få plass til kakkelovn i stuen,men det gjør ikke noe,for grue blir ikke å forakte:)