søndag 25. mars 2012

Sveitserpynt & planløsninger.


Sveitserpynt er så flott. Det syntes i allefall jeg. Her er bilder av pynten vi skal ha. (Bildene er lånt av norgeshus.no










tirsdag 20. mars 2012

Funnet nytt kjøkken..

 Over er det nye kjøkkenet vi har fått tegnet,det er såååå fint. elsk<3 men er jo noe dyrere en ikea,men mja, er det blå glasset så fint att det er greit å betale 60 000mere?? det som er synd med kjøkkenet over er att det ikke er tak høye skap.hva syntes dere??

lørdag 17. mars 2012

Ikea Kjøkken.


Mens barna ser på barne tv tegner jeg ikea kjøkken, har bannet programet opp å ned, helt til jeg skjønte det! Fant ut att det ikke var så vanskelig, det eneste jeg ikke klarte var å lage en foring under kaffemaskinen.Vil ha på en bred sukkerbit list på toppen av skapene.

mandag 12. mars 2012

Dører.

 Gleder meg til å få slike flotte ytterdører og innerdører:D Har ikke helt bestemt hvem vi skal ha,men alle vi har sett på er ganske like,skal ha blått blyglass i smårutene og melke glass i de avlange rutene.
 Bluglasset,ser litt sterkere ut i farge her en det det egentlig er.
 Melkeglasset..
 Døren skal være hvit, dette er modellen vi hadde bestemt oss for men, den var ikke bra nok i uverdi desverre..
 Dette er en inner dør, vi skal ha dobbelt dør fra kjøkken til stua, og fra gangen til stua, skal være blyglass å melke glass i de å. Håper ikke jeg blir lei det blå, jeg har ikke noe blått ellers men syntes det passer med slike dører i ett sveitserhus.
 Mest sansynelig blir det denne døren iselin vi velger både inne å ute, er godkjent i uverdi å er grei i pris.Skal ha samme dør ut fra vaskerommet men i enkelt dør.

torsdag 8. mars 2012

Tapet ras.


Elsker denne tapeten fra cole and son.MEN den er svin dyr. Ønsker meg en slik vegg bak senga eller bak tv`en i loft stua<3




Elements fra Borge

Tapet fra storeys- Classic silk
 Har lyst på denne på casper eller olivers rom, med en vegg med tapeten under.new classic fra borge

New Classic fra borge.

Storey-Classic silk.

Storeys- classic silk


Fant dette bilde på google,nydelig tapet fra cole and son, å så fint med kontrasten av den beisa veggen.. drømme rom:)

Elements fra borge. Kjempe fin brun farge. men syntes kansje den blir littt hard mot hvit??